Sada već davne 2007. godine smo počeli sa maloprodajom sa ciljem da ponudimo mladencima nešto novo i drugačije. Samo što smo počeli počela je i svijetska ekonomska kriza…nije bilo lako…svaki početak je težak, a ovaj je bio još teži, ali se nismo predavali.

Postavili smo visoke kriterijume kojih smo se strogo pridržavali i nismo dozvoljavali da naši kupci osjećaju da nam je teško.

Odnos prema kupcima je bio na prvom mjestu…uvijek sa osmijehom i spremni da pomognemo i u odabiru proizvoda, savjetima o štampi i svim ostalim sitnicama za koje smo znali. Imali smo uvijek dostupne proizvode iz ponude pa su kupci bili i više nego zadovoljni jer nisu morali da čekaju na isporuku. Kvalitet proizvoda i štampe je uvijek bio na visokom nivou, a u skladu sa tim se podrazumijevala i garancija. Brza isporuka i kvalitet bez kompromisa su nam bili glavni aduti koji su nam pomogli da preživimo prvih nekoliko godina i steknemo povjerenje i preporuku zadovoljnih kupaca.

Već 2010. godine smo došli do zaključka da je potrebno da pronađemo svoje mjesto i na internetu pa je sajt bio sasvim logičan korak. Međutim vremenom smo shvatili da je jedino pravo rješenje internet prodavnica jer smo dobijali mnogo upita o tome i prijedloga koji su u principu ukazivali na isto. 2012. godine počela je sa radom i naša prva internet prodavnica, ali nas je brz razvoj pametnih telefona i tableta podstakao da vrlo brzo nakon toga napravimo i ovaj sajt koji je počeo sa radom u novembru 2013. godine sa vizijom da se potpuno prilagodi novim trendovima i da kupcima omogući brz i efikasan sistem podređen njima samima.

 Šta smo prilagođavali i unaprijeđivali?

  • Sajt je u potpunosti prilagođen i optimizovan i za pametne telefone i tablete.
  • Unaprijeđeno je korisničko okruženje.
  • Unaprijeđen je sistem za narudžbu.

Megatrend d.o.o. Brčko

Preduzeće za proizvodnju usluge i promet
ID br. 4600239210009
Bijeljinska 48
76000 Brčko distrikt BiH
Bosna i Hercegovina