Štampa jednog teksta na količinu do 100 komada pozivnica (bez obzira na količinu, 20 ili 50 ili 90…) cijena je 15KM (fiksna cijena).
Štampa jednog teksta na količinu preko 100 komada se naplaćuje 0,15KM po komadu. Npr. 200 kom = 30KM, 400 kom = 60KM, itd.

Štampu na pozivnice koje ste izabrali možete naručiti na linku ispod.

DOŠTAMPAVANJE:

15KM (fiksna cijena) do 100 kom, preko 100 komada se naplaćuje 0,15KM po komadu.
Dešava se da mladenci naruče manje pozivnica pa za izvjesno vrijeme dođu da naruče još. Doštampavanje se dodatno naplaćuje i trebate imati u vidu troškove transporta.

IZMJENA ILI DODATNI TEKST:

15KM (fiksna cijena) do 100 kom.
Dešava se da mladenci žele jedan dio pozivnica za mladoženju i jedan za mladu, ili dodatni broj pozivnica na stranom jeziku.

Jedan tekst je tekst koji se pripremi za štampu na određenu pozivnicu. Ako iz bilo kojeg razloga postoji potreba da se u taj tekst ubacuje dodatna rečenica ili mijenja raspored ili bilo kakva druga izmjena smatra se da se pravi dodatni tekst za koji se štampa posebno naplaćuje ako su količine za štampu ispod 100 komada.

Npr. naručili ste 200 pozivnica

    – 100 pozivnica – štampa pozivnica 15KM
    – 50 pozivnica na njemačkom – 15KM
    – 50 pozivnica za mladu – 15KM

Svako doštampavanje već štampanog teksta – 15KM (fiksna cijena) do 100 kom.

Ako su količine iznad 100 komada onda izmjene teksta ili dodatni tekst ili doštampavanje nemaju nikakvog uticaja na cijenu jer je u tome slučaju štampa 0,15KM po komadu.

Za štampu je potrebno navesti sledeće:

    – pismo (latinica ili ćirilica)
    – redni broj fonta
    – redni broj boje

I naravno poslati tekst prilikom narudžbe štampe (tekst je najlakše istisnuti copy/paste) u formular predviđen za tekst.

Štampu na pozivnice koje ste izabrali možete naručiti na linku ispod.

PROCEDURA I TRAJANJE PROCESA ŠTAMPE

Kada izaberete pozivnicu za vjenčanje potrebno je i da izaberete i naručite štampu. Ako imate više tekstova potrebno je da za svaki tekst posebno naručite i štampu (ako Vam nije baš jasno kako da to uradite kliknite na ovaj link). Trebate voditi računa o ispravnosti teksta i ako je moguće koristiti naša slova (ć, č, š, đ, ž) gdje je potrebno i samim tim ubrzaćete proces štampe. Kada dobijemo Vaš tekst i ostale potrebne podatke uradićemo pripremu za štampu pozivnice koju ste izabrali i poslati na Vašu e-mail adresu ( možete nam u napomeni napisati Vaš broj mobilnog telefona i tražiti da Vas obavijestimo kada pošaljemo pripremu ). Ako je sve u redu sa pripremom potrebno je da nam potvrdite na naš e-mail ( e-mail sa kojeg ste dobili pripremu za štampu ) da možemo da štampamo. Ako niste zadovoljni, pošaljite nam na naš e-mail za štampu ( e-mail sa kojeg ste dobili pripremu za štampu ) sve što želite da ispravimo ili promjenimo. Kada završimo šaljemo Vam ispravljenu pripremu. Ovaj proces se ponavlja sve dok ne budete u potpunosti zadovoljni pripremom za štampu pozivnice za vjenčanje. Štampa pozivnica je gotova u roku od 24 sata od momenta kada se potvrdi priprema (tekst) koji će se štampati. Ako se pozivnice ne sklapaju, mogu se isporučiti i u kraćem roku.

IZBOR FONTA I BOJE

Prilikom odabira fonta poželjno je da za manje pozivnice ( manji prostor za štampu ) izaberete štampani font. Pisana slova su u principu manja i manje su čitljiva pa se preporučuju za veće pozivnice gdje postoji mogućnost da se i podebljaju ako je potrebno. Ponekad zbog neupućenosti mladenci predlože da se font ( slova ) povećaju tako što će se razvući samo na jednu stranu ( tada će tekst/slova izgubiti proporciju ), i u takvim slučajevima predlažemo odabir drugog fonta.
Na sedef ( metalik ) papirima boja slova gubi u prosjeku 2 nijanse tako da 100% crna izgleda kao 80% crna.
Potrebno je da znate da smo paletu boja koju imate na stranici prilagodili pregledu na monitoru, međutim u zavisnosti od podešavanja Vašeg monitora moguće su razlike 1-2 nijanse od stvarne boje.

Štampu na pozivnice koje ste izabrali možete naručiti na linku ispod.

* kliknite na fotografiju sa fontovima kako bi je vidjeli u većem formatu

* kliknite na fotografiju sa bojama kako bi je vidjeli u većem formatu

Štampu na pozivnice koje ste izabrali možete naručiti na linku ispod.