Radi što lakšeg korištenja sajta pozivnice za vjenčanje pripremili smo vam video uputstva, gdje ćemo Vam pokazati i objasniti način na koji možete odabrati i naručiti pozivnice za vjenčanje.

 

Uvod, proces i kompletiranje narudžbe pozivnica za vjenčanje

Virtualna tastatura

Virtualna tastatura

Ukoliko Vaša tastatura ne podržava naše karaktere, sajt Gate2home je idelano rješenje za Vas. Na sajtu se nalaze tastature za sve moguće jezike. Potrebno je samo da odaberete željeni jezik, pa zatim da započnete kucanje. Možete da kucate i pomoću tastature i pomoću miša. Čak i u slučaju da nemate instaliran određen jezik na kompjuteru, moći ćete da kucate slova.

Virtualna tastatura

Promjena jezika na tastaturi

Windows 7

Da biste promijenili jezik na Windows 7 operativnom sistemu potrebno je otići u Control Panel, i odabrati opciju Clock, Language and Regions. Potom naći opciju Change Keyboards or other input methods. Nakon toga, u meniju Keyboard and Languages, kliknuti na Change Keyboard, pa na Add, pronaći ćirilicu ili latinicu u spisku jezika i sve snimiti. U dnu ekrana, u donjem desnom uglu naći će se opcija koja je po defaultu EN gdje možete da mijenjate željeni jezik.

Windows 8

Video uputstva

Da biste promijenili jezik na Windows 8 operativnom sistemu, pogledajte uputstvo koje se nalazi na sljedećem linku: Windows 8 – promjena jezika

Windows XP

Video uputstva

Da biste promijenili jezik na Windows 8 operativnom sistemu, pogledajte uputstvo koje se nalazi na sljedećem linku: Windows XP – promjena jezika