8 trenutaka za pamćenje koje fotograf mora da uhvati na vašem vjenčanju!

Fotograf koji će zaslužiti tu čast da bude dio vašeg najljepšeg dana, vašeg vjenčanja, mora da bude fotograf kome vjerujete. On ima najteži zadatak – da zgrabi sve one predivne momente sa vašeg vjenčanja i sačuva ih od zaborava u najromantičnijem obliku!

Svi ti momenti su vrijedni vašeg svadbenog albuma, ali smo sigurni da će vam osmijeh biti najveći dok budete gledali 8 Odabranih. Potrudite se da oni nađu svoje počasno mjesto.

Pripremite se za buru emocija dok čitate listu; sigurni smo da će čak i sama pomisao na ove trenutke biti uzrok vaše neizmjerne sreće. Evooo liste:

1. Kako da obučem ovu haljinu?

Ovo nije bilo koja fotografija vas kako se oblačite. Ova vrijedi tako mnogo više. Haljina nije samo haljina – ona je simbol vašeg ulaska u novi život.

Želićete da zapamtite ko je bio uz vas u ovom trenutku! Želićete da zapamtite osjećaj koji ste imali kada ste znali da je došao dan kada će je i ON vidjeti!

2. Kićenje – klinceze su najveće bogatstvo!

Da li ste izabrali najslađe djevojčice iz vaše porodice? Ako niste, krajnje je vrijeme da napravite kasting.

Kićenje je jedan od neizostavnih dijelova svakog vjenčanja. Simboliše radost, veselje i pomaže gostima da se zna sa „čije“ su strane. Nikad se ne zna ko će se zaljubiti na vašem vjenčanju – a kićenje pomaže dalekim rođacima da ne zalutaju! ;)

Bilo da ste izabrali rever ili narukvice – znajte da ste obogatili vaše najmlađe – kako pravim novcem tako i iskustvom koje će uvijek pamtiti!

 

3. Prvi put u vjenčanici

Toliko dugo ste čekali na ovaj dan. Sve je spremno – on vas čeka ispred oltara. Svi pogledi su uprti u vas, ali samo je jedan najvažniji. Vaš dragi vas prvi put vidi u vjenčanici, koju ste toliko dugo skrivale od njegovog pogleda. Sada je zvanično – vi ste njegova izabranica zauvijek!

Kada ugledate ovu fotografiju, vratiće vam se svi oni žmarci i otkucaji srca.

4. Rekli smo DA!

Ceremonija vjenčanja je nešto što se ne zaboravlja. No, ipak, toplo preporučujemo da fotograf uhvati i ove momente. Faze kroz koje prolazite – od nervoze, zbunjenosti do nekontrolisane sreće i rasterećenja priča su za sebe. Od njih vredi napraviti poseban album. Emocije koje nosite na licu dok izgovarate sudbonosno DA su nešto što će svaki član porodice željeti da iznova proživi.

Ne zaboravite prstenje i pažljivo birajte zlatara!

5. “Možete poljubiti mladu.”

Ova čuvena rečenica će danima odzvanjati u vašim srcima! Fotograf mora da ugrabi taj jedinstveni trenutak koji sve zvanice na vašem vjenčanju iščekuju od prvog minuta ceremonije. Naš topli savjet je da zaboravite na sve prisutne i prepustite se svim bićem – jer je to samo vaš poljubac! To je najuzbudljiviji poljubac, onaj kojim ćete zakoračiti u jedan novi život, život u kome ste jedno drugom najveća podrška.

6. „Hajde da…odemo negde gdje nikog nema, daleko!“

Vjenčanje zna biti stresno i zna učiniti da zaboravljamo šta smo sve isplanirali. Ono što morate priuštiti sebi jesu par trenutaka nakon ceremonije kada ste sami, daleko od očiju svih rođaka, prijatelja, konobara, organizatora vjenčanja. Povedite samo fotografa. Idite na mjesto koje vam je posebno drago, koje vas podsjeća na dan kada ste se upoznali, mesto gdje vas je zaprosio ili jednostavno mjesto gdje najviše volite da provodite zajedničko vrijeme.

Ponašajte se prirodno. Odmorite se. Postanite svjesni činjenice da ste upravo završili ono što vam je danima bilo 24h u mislima. Uživajte jedno u drugom. Dopustite fotografu da iz prikrajka zabeleži poneki trenutak.

7. Šaputanje, kikot i skriveni pogledi tokom vašeg prvog plesa

Jedan od najomiljenijih trenutaka svih zvanica svakako je prvi bračni ples. Budite uvjereni da vam njihovi radoznali i uzbuđeni pogledi neće dati mira. Zato je najvažnije da se potpuno opustite i da sve vrijeme znate da je pored vas čovjek koji proživljava sve to zajedno sa vama i da više nikada nećete biti sami ni u dobru ni u zlu. Iako ste danima vježbali koreografiju neizbježno ćete pogriješiti neki korak. Ali, to je sasvim u redu. To je ono što će vas svaki put slatko nasmejati.

Mi jedva čekamo da čujemo ko je koga zgazio!

No, znate li vi uz koju pjesmu ćete plesati?

8. Baka i deka su najživahniji!

Naši najstariji su uvijek najslađi na vjenčanjima. Upoznajte fotografa na samom početku vjenčanja sa bakama i dekama – jer na njih treba posebno obratiti pažnju. Vaš dan je i njihov. Oni su ponosni, ushićeni i neizmjerno srećni što su doživjeli vidjeti početak vašeg porodičnog života.

Potrudiće se da zaigraju, da vam pomognu, da vas na svaki mogući način podrže – a fotograf mora biti tu da sve ove trenutke zauvijek sačuva od zaborava, jer baka i deka su vječiti stanovnici naših srca!

Za kraj, želimo vam najljepši najvažniji dan na svijetu – sigurni smo da će biti jedinstven i nezaboravan! Kada prođe par dana, sjedite i zajedno ispunite album fotografija vašom srećom a najdraže goste podsjetite na to koliko vam je drago što su uveličali vaše slavlje!

 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *