Najbolje prosidbe u 2013. godini

pozivnice-za-vjencanje-najbolje-prosidbe-u-2013-godini-002

Najbolje prosidbe u 2013. godini

Prosidba je nešto što će većina djevojaka doživjeti samo jednom u životu i svakako jedan od najbitnijih trenutaka u njihovom životu, a i u životu momka koji to izvodi. Zato je djevojkama taj trenutak posebno važan. Trenutak kada će koljena svake muške osobe zaklecati a srce svake djevojke zadrhtati. Trenutak koji se najviše pamtiti u životu, najljepši trenutak svakog ljubavnog para – u kojoj momak postaje Muškarac, a djevojka postaje Žena. Ovaj trenutak vrijedi učiniti kreativnim i nezaboravnim. A takođe i snimiti ga, da uvijek ponovo možete oživjeti vaša sjećanja i emocije pa smo zbog toga, za Vas, odabrali najbolje prosidbe u 2013. godini.

Tokom cijele godine smo se smijali i plakali zajedno sa nekim od najslađih, najzabavnijih i najkreativnijh prosidbi na internetu. Imali smo priliku da vidimo skoro sve, od zagonetnih prosidbi do magičnih trikova.

Izdvojili smo za vas najbolje prosidbe u 2013. godini.

Neočekivana prosidba na wakeboard-u.


Ne samo da ova prosidba nije zahtjevala ozbiljno planiranje, nego su bile potrebne i vrhunske vještine.

Iznenadio djevojku i zaprosio je uz pomoć 16 pasa

16 pasa sa balonima u obliku srca pomoglo je Britancu Britu Grantu da zaprosi svoju djevojku.

 

 

Prosidba “kao iz bajke”

pozivnice-za-vjencanje-prosidba-kao-iz-bajke-001

Maštoviti mladić je za svoju djevojku napravio slikovnicu o gorili i žirafi u kojoj je ispričana njihova zajednička priča. S obzirom da je on pomalo nespretan, a ona obožava žirafe, gorila je predstavljala njega a žirafa nju. Na kraju slikovnice gorila zaprosi žirafu.

Prosidba i vjenčanje u istom danu

Ovaj mladoženja je odlučio da ispuni san svojoj djevojci. Da bude zaprošena i da se uda u istom danu. Priredio joj je iznenađenje i zaprosio je riječima: “Da li želiš da se udaš za mene, danas?”

Hari Poter prosidba


Znajući da njegova djevojka obožava Hari Potera, odlučio je da joj priredi čarobnjačku i misterioznu zagonetku koja će je voditi kroz niz prepreka i pitanja do konačnog cilja.
Mladić je po drugu poslao kovertu u kojoj se nalazila poruka sa prvom zagonetkom. Riješivši prvu zagonetku, otkrila je niz drugih koje su je vodile preko njenih omiljenih lokacija do restorana gdje ju je čekao i poslednji zadatak. Pogledajte šta se desilo!

Magične prosidbe


Pozvao je svoju djevojku da ga snima na ulici dok izvodi magični trik. Ali ona nije znala da je taj trik spremljen specijalno za nju. Pogledajte kako je reagovala.


Ovaj mladić je tražio pomoć od mađioničara da mu pomogne da zaprosi svoju djevojku. Dok je mađioničar izvodio svoj trik na ulici pred grupom ljudi, odabrao je upravo ovaj par i zamolio ih da mu asistiraju u izvođenju trika.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *